Bejelentésmindenkinek van valami szennyese.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


MARCIA CROSS/BREE HODGE

Marcia Cross

A Massachusetts állambeli kisvárosból származó Marcia a neves new yorki Julliard Színiiskola elvégzése után egyből Hollywood felé vette az irányt. 22 éves volt, mikor szerepet kapott egy napi sorozatban, majd a nyolcvanas években még két másik szappanopera gárdájához csatlakozott 1-1 évad erejéig. Több tévéfilm után 1990-ben elérkezett mozifilmes debütálása is: Rob Lowe és James Spader partnere volt a Bad Influence c. thrillerben.

A kilencvenes években is szinte kizárólag a televízió foglalkoztatta, ám a délutáni szappanoperák helyett immáron főműsoridős, heti szappanokban szerepelt, előbb a Knots Landingben (1991-92), majd a Melrose Place-ben (1992-97). Utóbbi széria hatalmas sikere természetesen a Dr. Kimberly Shaw-t alakító színésznőt is utolérte, így nagy meglepetés volt, mikor hat év után kiszállt a szériából. A döntés oka is szokatlan: Marcia elhatározta, hogy pszichológia diplomát szerez a Antioch Egyetemen. Ezt hamarosan sikerrel abszolválta.

1997 és 2003 között felbukkant 1-2 filmben, ám tévésorozat-főszerepet csak 2002-ben vállalt újra. Az Eastwick c. széria az Eastwick-i boszorkányok c. regényen és filmen alapult volna (Marcia a Susan Sarandon szerepet kapta), ám végül csak a pilotfilm készült el belőle, mert a csatorna végül nem rendelt sorozatot a projektből. A színésznő így 2003-ban csatlakozott az akkor már egy éve szép sikerrel futó Everwood c. családi drámasorozat szereplői közé, ám a rajongók nagy megrökönyödésére egy év után távozott.

A búcsú pillanatában még kevesen sejtették, de végülis a Született feleségek 2004. legnagyobb sikere lett, Marcia pedig a "Tökéletes Feleség" szerepében még Melrose Place-beli napjainál is ismertebb.

A színésznő magánéletéről több pletyka is keringett, ám tanácsos csupán a tényeknek hinni. Első nagy szerelme, Richard Jordan, a Golden Globe-díjas színész 1993-ban elhunyt; Marcia ezt követően hosszú évekig nem járt senkivel sem hosszabb ideig. 2005-ben aztán bejelentette: Tom Mahoney bróker felesége lesz.

Beszólásai :D
-"Jaj köszönöm drágám. De ha egy percig is azt hiszed, hogy egy asztalhoz ülök azzal a narkós szörnyeteggel, akkor elment az eszed."
-"Orson ne kényszeríts választásra, mert őt választom. Mozdítsd a seggedet végre." (bree)
-Bree:Úgy véltem , az a legkevesebb, hogy készítek valami tisztességes
reggelit , aminek örülhettek. Tudom , majd elveszi az eszeteket a gyász.
Paul: Igen , valóban.
Bree: Persze , ha majd kiürülnek , szükségem lesz a kosarakra.
-Bree: Szia Danielle! Mi volt a suliban?
Danielle: Semmi különös.
Bree: Jó. Andrew hol tartja a marihuánát?
-Rex: Mi itt pszichológiai szerepjátékot fogunk játszani , Bree ,
és egy olyan vicces szó , mint a "Boise" megtöri a varázst.
Valami komolyabb hangzású kéne.
Bree: Hmmm...Mondjuk Palesztina?
-Rex: Nem hiszem el, hogy meg akartál ölni.
Bree: Nos, igen, engem is szörnyen bánt.
-Rex: Hagymát tettél a salátámba?
Bree: Nem, az kizárt!
(visszanéz a salátáspultra)
Bree: Jaj, ne!
-Danielle Van De Kamp: Miért nem ehetünk soha normális levest? Mondjuk, szárazbab vagy hagymalevest!
Bree: Először is, apád nem ehet hagymát, halálosan allergiás rá. Az ajánlatodat pedig méltatni se kívánom.
-Rex: (miután közölte Bree-vel, hogy el akar válni tőle) Beszélhetnénk arról, amit mondtam?
Bree: Ha azt hiszed, hogy egy olyan helyen beszélem meg a házasságom felbomlását, ahol a mosdóra az van kiírva hogy "Csajok" és "Pasik", akkor nagyon tévedsz.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!